3 ergonomiska stjärnor

#BalanceKeyboard #BalanceKeyboardWristRest #Unimouse

Vi på Contour Design utvecklar produkter som är anpassade för dig och ditt arbetssätt – och inte tvärt om. Det innebär att du får ergonomiska produkter som kan anpassas och justeras efter dina behov och preferenser. Tre av våra ergonomiska stjärnor är: Balance Keyboard tangentbord, Balance Keyboard handledsstöd och Unimouse. Dessa tre produkter ger tillsammans en imponerande ergonomisk upplevelse tack vare att de är justerbara och att de ger bra stöd och komfort.

Vem har nytta av dessa produkter?

Lösningen är tänkt för dig som vill optimera din arbetsställning med hjälp av bra alternativ till den traditionella musen. Oavsett om du har ett vanligt kontorsarbete och jobbar i Word och Excel eller om du jobbar mer kreativt i Adobe- eller CAD-program kommer du känna att komforten blir betydligt bättre med våra tre ergonomiska stjärnor.

Balance Keyboard

Balance Keyboard säkerställer en bra arbetsställning där armarna är korrekt placerade framför kroppen. Tangentbordet har en ergonomisk design med justerbar lutning så att du kan välja en vinkel som passar dig. Och trots den kompakta designen har det samma funktioner som ett fullstort tangentbord med genvägs- och medieknappar samt ett numeriskt tangentbord.

Läs mer om Balance Keyboard här

Balance Keyboard Wrist Rest

Detta handledsstöd är designat specifikt för Balance Keyboard och är idealiskt för dig som föredrar att använda en enhandsmus i stället för en centrerad mus som RollerMouse. Om du placerar handledsstödet framför tangentbordet Balance Keyboard får händerna ett bekvämt och bra stöd och arbetsställningen blir mer ergonomisk.

Läs mer om Balance Keyboard handledsstöd här

Unimouse

Om man säger Unimouse avser man också variation. Unimouse är vår prisbelönta datormus, vars justerbara design gör det enkelt att anpassa musens lutning och tumstöd så att det passar dig – och när det passar dig. Du kan justera musens lutning från 35 till 70 grader medan tumstödet kan justeras i alla riktningar. Detta minskar risken för gripsmärtor och trycket på tummens nedersta led, vilket leder till färre belastningsskador. Unimouse är utrustad med hela sex programmerbara knappar och ett skrollhjul som ger din kreativitet fria tyglar. Unimouse finns för både höger- och vänsterhänta.

Läs mer om Unimouse här

Close Menu