Ökad produktivitet med RollerMouse

rollermouse

Contours revolutionerande RollerMouse är designad för yrkesverksamma som sitter mycket vid datorn

Med RollerMouse får du en effektiv arbetsdag med bättre arbetsrutiner, samtidigt som du minskar den smärta och belastning som en traditionell datormus ofta kan orsaka. Försök hålla handleden i en neutral ställning, både när du skriver på tangentbordet och när du använder musen. Här nedan kan du läsa om de viktigaste fördelarna med RollerMouse.
rollermouse

En effektiv arbetsställning ger en effektiv arbetsdag

Att ha ett fungerande och välbekant arbetsflöde är viktigt oavsett vad man jobbar med, om man så använder Officeprogram eller kreativa program som Adobe Photoshop. På RollerMouse sitter markörkontrollen mitt framför tangentbordet. Det snabbar upp arbetet eftersom man inte behöver sträcka sig efter musen varje gång man behöver flytta muspekaren. Eftersom båda händerna är placerade nära tangentbordet är det också enklare att använda kortkommandon, vilket ökar produktiviteten.
rollermouse

Konfigurera musen

RollerMouse ansluts direkt till en PC eller Mac via USB. Några extra drivrutiner behövs inte. Knapparna för vänster- och högerklick, skrollhjul, klipp ut och klistra in är förkonfigurerade, men det går att ändra knapparnas funktion med ett tilläggsprogram. RollerMouse är inte bara en datormus med knappar som kan konfigureras efter personlig smak. Det går även att skapa olika profiler som passar de olika program du använder. De tangentkommandon du föredrar följer då automatiskt med när du växlar mellan exempelvis Outlook och Word, eller kreativa program som Photoshop, Lightroom, Premiere Pro och liknande. Genom att skapa egna tangentkommandon kan du optimera arbetsflödet och spara mycket tid.

rollermouse

Snabb redigering

RollerMouse medger höga markörhastigheter och kan även användas för att navigera mellan flera skärmar. Den kan användas i relativt trånga arbetsmiljöer och det behövs inget extra utrymme för musen på skrivbordet. Eftersom markörhastigheten kan justeras med ett knapptryck får du större flexibilitet. Höga hastigheter passar bra om man jobbar med kreativa program, medan låga hastigheter är bättre för mer traditionella program och nätsurfande. Nu slipper du ändra datorns inställningar för att anpassa dem till det projekt du just nu jobbar med.
rollermouse

Exakt styrning

RollerMouse är också mycket exakt, vilket gör den lämplig för komplexa uppgifter. Rullstaven kan ställas in på olika känslighet, på modellen RollerMouse Red upp till 2800 dpi. Det gör att man kan fokusera på vart markören är snarare än på var datormusen är placerad. Den höga precisionen är perfekt för CAD och liknande designprogram. Håll ögonen på skärmen och effektivisera redigeringen.

rollermouse

Minskad trötthet

Oavsett om du redigerar film eller foton, designar i CAD eller bearbetar stora mängder data innebär RollerMouse centrala placering att du inte behöver sträcka dig eller luta dig på samma sätt som om du hade en vanlig mus. Eftersom den är designad för att man ska kunna använda båda händerna kan man styra markören med valfritt finger, vilket innebär att du får en mer effektiv arbetsdag och kan jobba mer avslappnat och varierat. Förutom att RollerMouse ger en bra arbetsställning lindrar den besvären om man har förslitningsskador eller karpaltunnelsyndrom eftersom man kan slappna av i armar och händer. RollerMouse är designad i samarbete med ergonomer och medicinska specialister för att ge en bekväm och effektiv arbetsdag och arbetsställning.

Prova gratis i 14 dagar

Prova en RollerMouse som förebygger och minskar smärta och obehag i nacke, axlar, armar och händer.
Välj mellan RollerMouse Red, Free3 och Pro3

Close Menu