Case Stories

Varför väljer man en viss produkt framför alla andra? I våra case stories berättar användare om sina egna erfarenheter. Varför de valde en ergonomisk mus, och hur det har hjälpt dem.

Rörelse bästa receptet mot arbetsskador

Mer rörelse och variation på kontoret! Det är sjukgymnasten och ergonomen Tone Petrelius recept för att minska skador orsakade av arbete framför skärmar. ”Sitter du stilla i en timme har du suttit för länge.” slår hon fast.

Jyske Bank har åtagit sig att bekämpa repetitivt arbete

“Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång”, säger Sine Askov Møller, arbetsmiljökonsult i Team Working Environment på Jyske Bank. “De ska tycka om sitt jobb och inte behöva stå ut med överdriven fysisk eller psykisk belastning på arbetet.”

Välbefinnande i arbetet är en självklarhet hos TETRIX

Ninni led i flera månader av långvarig smärta i armen, och bara massage kunde ge henne kortvarig lättnad. Efter en månad med RollerMouse var Ninnis smärta i armen helt försvunnit.

Rollermouse räddar Monas jobb

Mona Östman är innesäljare på världsledande PC-tillverkaren Lenovo. Men när hon bänkar sig framför skärmen är det inte vid en vanlig mus ur det egna sortimentet: ”Jag hade inte kunnat jobba kvar utan Rollermouse. Då hade det varit kört.”

Så blev David av med smärtan.

David Carlsson är industridesigner och jobbar främst med 3D-visualiseringar. Två år efter sin utbildning kunde han i princip inte röra högerarmen. Han blev tipsad om RollerMouse och provade. Sedan dess är smärtan borta.

Spara tid på fotoredigering

Amit är fotograf och ägnar mycket tid åt att redigera foton som kunderna beställt. Läs om hur Amit och hans team har ökat produktiviteten med hjälp av ShuttlePRO v2. Ett tillbehör för multimedia med programmera knappar som du kan använda till de kommandon du använder mest och skapa makron. På så sätt kan du enkelt och effektivt ersätta repetitiva knapptryckningar med endast en knapptryckning. 

Var bland de första som får våra nyheter

Ergonomi, produkter samt tips och tricks
Close Menu