Contour Design utökar konceptet ”Den optimala arbetsplatsen” med nytt elegant tangentbord.

Som världsledande designer och tillverkare av ergonomiska datortillbehör, presenterar vi stolt Balance Keyboard. När tangentbordet används i kombination med RollerMouse Red eller Free och ArmSupport Red, knyts trion ihop under samlingsnamnet ”Den optimala arbetsplatsen”.

Balance Keyboard har en utrymmessnål, elegant design men är ändå tillräckligt robust för att tåla nötandet av daglig användning. Tangenterna är lättryckta, perfekt för den som skriver snabbt. Det är enkelt att justera tangentbordet, så att du kan välja den vinkel som passar dig bäst – sluttande ifrån dig för mer naturligt handledsläge, platt eller vinklat mot dig. Med ett enkelt tryck på fn-knappen, kan hela funktionsraden (knapparna F1 – F12) växlas till alternativ inställning. Detta gör det enkelt att växla mellan de förinställda tangentbordsfunktionerna och programspecifika kortkommandon.

Eftersom vi är lyhörda för kundernas önskemål, har vi på Contour Design utformat det eleganta Balance Keyboard så att det fungerar smidigt och bekvämt tillsammans med RollerMouse Red och RollerMouse Free2. Tillsammans utgör de en helhet som kompletterar varandra både visuellt och praktiskt. När du lägger till ArmSupport Red på skrivbordet kommer du att förstå varför vi kallar kombinationen för Ultimate Workstation.

Den optimala arbetsplatsen

Den optimala arbetsplatsen ger dig bästa möjliga förutsättningar att vara produktiv genom att hjälpa dig hålla händerna nära tangentbordet i det man med ergonomiska termer kallar ”det optimala arbetsområdet”. Det minskar också risken för skador eftersom det minskar belastningen på nacke, axlar, armbågar och handleder till ett minimum.

Med RollerMouse Red framför tangentbordet Balance Keyboard utför du samma arbete som du skulle ha gjort med en traditionell mus, men rullstavens och knapparnas läge rakt framför dig gör det mycket lättare för dig att hålla ett jämnt flöde i växlingarna mellan tangentbord och mus.

När du använder ArmSupport Red tillsammans med RollerMouse Red får du ytterligare stöd för överkroppen, vilket gör kombinationen idealisk för höj- och sänkbara skrivbord. Tillsammans hjälper dig Balance Keyboard, RollerMouse Red och ArmSupport Red att öka produktiviteten, samtidigt som du arbetar bekvämare än någonsin vid ditt skrivbord.

För förfrågningar om Balance Keyboard, klicka här.

Dela detta inlägg
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Var först med att få läsa våra nyheter

Ergonomi, produkter samt tips och knep
Close Menu