Optimera din mobila arbetsplats med ett travel kit

Med ett ergonomiskt travel kit kan du optimera din arbetsplats, oavsett om det är ett hemmakontor eller om du jobbar på distans med varierande arbetsställen.

Den mobila arbetsplats

Lyckligtvis är vi vana vid att ergonomin på kontoret har en viss kvalitetssäkring. Tyvärr är det långt ifrån alla som tar den med oss, om vi arbetar hemifrån eller ofta byta arbetsplats. Men det finns faktiskt lika många regler och restriktioner för din arbetsplats där hemma som på kontoret – om du jobbar hemifrån minst en dag i veckan. Sitter du numera och arbetar vid köksbordet med din bärbara dator, så gör dig själv en tjänst och se över din utrustning. Arbetsmiljöverket rekommenderar att den bärbara datorn kompletteras med ett extra tangentbord och ett externt styrdon, om den används istället för en stationär dator, längre stunder. Och det är viktigt att få toppen av skärmen upp i ögonhöjd.

Ergonomiskt datortillbehör för skiftande arbetsplatser

Om du ofta byter arbetsplats eller arbetsstation tänker du kanske att det vore bökigt att utrusta arbetsplatsen med ergonomiskt korrekta arbetsredskap. Eller att utrustningen är för tung att släpa runt på. Så behöver det inte vara. Med vårt RollerMouse Travel Kit, som väger mindre än en påse mjöl och är lätt att bära med sig, får du en ergonomisk arbetsplats som ökar din effektivitet, förebygger spänningar och minskar besvär orsakade av en traditionell mus. Med vårt Travel Kit blir ditt arbete enklare och bekvämare och genom att prioritera rätt arbetsredskap kan du få mer variation och ork i vardagen – även om du ofta byter arbetsplats.

Läs våra goda råd för en mobil arbetsplats här

Få en bättre vardag med ett RollerMouse Travel Kit, som består av:

Prova gratis i 14 dagar

Prova ett RollerMouse Travel Kit, som förebygger och minskar smärta och obehag i nacke, axlar, armar och händer.
Paketet inkluderar: RollerMouse Red plus, Balance Keyboard, Laptop stand och sleeve.