Optimera ditt hemmakontor

Med bra ergonomisk utrustning kan du optimera din arbetsplats, oavsett om det är hemma eller om du befinner dig på resande fot och byter arbetsplats ofta.

Hemmakontoret

Det är bra att vi vant oss vid en viss kvalitetssäkring av ergonomin på kontoret. Tyvärr är det långt ifrån alla som gör detsamma

Ergonomiska datortillbehör till hemmakontoret

Fler och fler arbetar hemifrån, och också oftare och längre än tidigare. Därför har det blivit ännu viktigare att du har ett ergonomiskt korrekt hemmakontor. Dåliga arbetsställningar ger skador med tiden. Det har till exempel bevisats att mer än 20-25 timmars dator- eller musarbete per. vecka ökar risken för smärta i nacke, axlar, rygg, armar och händer.

För att få ut det mesta möjliga av arbetet hemifrån måste ditt hemmakontor vara ergonomiskt utformat. Detta innebär att möbler och utrustning måste passa dina behov och vara utformade för att stödja 7-8 timmar stillasittande arbete om dagen, utan att orsaka fysisk skada. Med kit för hemmakontoret får du ergonomisk utrustning för ditt hemmakontor, vilket säkerställer att du arbetar i de bästa möjliga positionerna och har möjlighet till variation i ditt arbete.

Läs vår stora guide till hemmakontoret

Få ordning på ergonomin på hemmakontoret med ett Home Office Kit, som består av:

Prova gratis i 14 dagar

Prova ett Hemmakontor-kit som förebygger och minskar smärta och obehag i nacke, axlar, armar och händer.
I paketet ingår: Balance Keyboard, Laptop Riser och antingen en trådlös RollerMouse Red Plus eller en Unimouse.