Motverka RSI med Unimouse

Lana Dolan är ansvarig för ergonomiska bedömningar vid brittiska Vaughan Ergonomics (VergoUK). Hon är specialiserad på datorskärmsutrustning och assisterar organisationer runt om i Storbritannien. Med lång erfarenhet inom detta område är Lana expert på att rekommendera möbler, tangentbord, datormöss och relaterad utrustning till personer som lider av RSI eller riskerar att utveckla komplexa medicinska tillstånd på grund av kontorsarbete.

Lana Dolan

Bedömningsansvarig

VergoUK

En stark favorit

“Vi ger råd till kontorsarbetare och i vårt sortiment har vi en stor mängd möbler och ergonomiska produkter. Folk jobbar mer och mer framför datorn, vilket gör att de på lång sikt utsätts för RSI-relaterade hälsorisker och det är dessa vi försöker förhindra”, säger Lana Dolan.

Lana har ett varierat arbete och det har även de klienter hon träffar. Det kan vara svårt att hitta rätt mus till en klient, men Unimouse förenklar det hela eftersom den passar så många olika människor. “Unimouse är bara en av många ergonomiska datormöss som vi har i sortimentet, men den har snabbt blivit en favorit eftersom den är mer anpassningsbar än någon annan mus på marknaden. Den är designad för att passa användaren snarare än att personen ska anpassa sig till musen. Det är avgörande för att minska risken för RSI”, fortsätter Lana.

Vertikal justering och tumstöd

Unimouse kan justeras vertikalt till mellan 35 och 70 graders vinkel, vilket gör att handställningen blir naturligare och handleden inte belastas så hårt. Den har även ett tumstöd som kan flyttas för att passa olika stora händer.

“Det jag gillar mest med Unimouse är att den är så anpassningsbar. Det är svårt att bedöma var en person kan komma att få ont, särskilt om orsaken är en komplex RSI, men Unimouse är en lösning som fysiskt passar många eftersom den kan justeras vertikalt och har ett flyttbart tumstöd.”

Du kan läsa mer om Unimouse här

” Den är designad för att passa användaren snarare än att personen ska anpassa sig till musen. Det är avgörande för att minska risken för RSI. "

Lyd mina råd

Det är alltid förtroendeingivande när en specialist följer sina egna råd, och Lana använder själv en Unimouse, trots att hon inte har något RSI-problem.

“Jag har själv börjat använda Unimouse när jag jobbar med datorn. Inte för att jag lider av karpaltunnelsyndrom, utan för att jag inser hur fördelaktigt det är ur ett förebyggande perspektiv. Med Unimouse får armen en vilsam ställning. Den är bekväm och justerbar och det går att byta ställning. Om den är bra för mina klienter är den också bra för mig. I min yrkesroll rekommenderar jag ofta Unimouse, precis som mina kollegor gör.”

Prova gratis i 14 dagar

Prova en Unimouse som förebygger och minskar smärta och obehag i underarm och händer.
Välj mellan Unimouse i kablad eller trådlös version och höger eller vänster hand.

DELA DENNA CASE STORY

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom