VEM ÄR JAG?

SliderMouse är en revolutionerande datormus som är särskilt utformad för att passa människokroppen samtidigt som den är estetiskt tilltalande.

Prova den gratis

Anpassningsbar

Lågt koldioxidavtryck

Äkta trådlös

Antibakteriellt handledsstöd

Byt till rätt verktyg för ditt jobb

Du skulle inte använda en gaffel för att äta en skål med tomatsoppa och du skulle inte använda en smörkniv för att hugga ved - men ändå använder de flesta människor idag verktyg som inte är utvecklade för att passa varken deras jobb eller deras kropp.

SliderMouse Pro är utan tvekan den perfekta följeslagaren för alla uppgifter du har framför dig! Den innovativa designen kombinerar det bästa av två världar och erbjuder funktionaliteten hos en traditionell mus med mångsidigheten hos en sliderkontroll, kombinerat med anpassningsbara knappar. Det är som att ha en pålitlig och intuitiv lagkamrat vid din sida. Dessutom garanterar den ergonomiska formen att din komfort aldrig äventyras, så att du kan arbeta under längre perioder utan bekymmer

Det enda verktyg du behöver

Minska risken för skador

Vi presenterar SliderMouse Pro, den revolutionerande datormusen som är utformad för att prioritera din komfort och ditt välbefinnande. I en värld där verktyg ofta inte uppfyller våra behov är SliderMouse Pro den perfekta lösningen för att minska risken för skador och öka produktiviteten.

Genom att låta dig arbeta med båda händerna tar SliderMouse Pro bort de onödiga påfrestningar som annars bara drabbar din ena hand, handled och axel. Att använda två händer återställer symmetrin i ditt sätt att arbeta, vilket i slutändan minskar risken för skador. Musens ergonomiska form och anpassade grepp ger en bekväm användarupplevelse och förhindrar uppkomsten av belastningsskador.

Med SliderMouse Pro kan du säga adjö till att sträcka, vrida och anstränga dig. Arbeta bekvämt under längre perioder, ha en bättre hållning och få oöverträffad produktivitet och noggrannhet.

Byt upp dig

Vill du förbättra din arbetsupplevelse men är inte säker på hur du ska komma igång?

Med vår 1-sidiga checklista är du redo att optimera dina dagar på jobbet på nolltid.

Ladda ner din kostnadsfria ergonomiska checklista

Prova SliderMouse för 0 kr

SliderMouse kanske inte ser ut som en vanlig datormus - och det beror på att det inte är en vanlig mus. Den här musen är anpassningsbar, helt anpassningsbar och utformad för människokroppen. Det gör den till en fantastisk mus. Vi tror att du kommer att tycka att musen är din nya bästa kollega, och därför erbjuder vi en kostnadsfri 14-dagars provperiod. På så sätt får du uppleva musen på dina egna två händer och i slutändan få den bästa idén om vad som fungerar för DIG.

Under testperioden kommer en av våra kunniga produktrådgivare att kontakta dig för att se till att du får ut mesta möjliga av din nya SliderMouse.

Det är så enkelt som det är! Så varför inte ta chansen och prova vår produkt gratis?

Gör arbetet till en lek med SliderMouse