Prova gratis i 14 dagar

Contours ergonomiska mus är designad för alla som sitter mycket vid datorn. Med våra ergonomiska möss kan du effektivisera arbetet, samtidigt som du motverkar de besvär som en vanlig datormus kan orsaka. Prova gratis i 14 dagar och upplev alla fördelar med en ergonomisk mus.

Hela 99% upplever en minskning av smärta och obehag när de använder en ergonomisk mus

Även om du kanske ännu inte har några besvär nu så bidrar en ergonomisk mus till att förebygga belastningsskador och andra spänningar som med tiden kan leda till problem. Hela 99% av de som använder RollerMouse upplever en minskning av smärta och obehag, och 65% upplever att de arbetar mer effektivt när de byter till en ergonomisk mus.
Läs mer om de ergonomiska fördelarna här

prova gratis

Välj mellan traditionell eller centrerad mus

Vi erbjuder två olika typer av ergonomiska datormöss: Unimouse, som lämpar sig för personer med musrelaterade besvär i underarmarna, och RollerMouse, som avviker rejält från normen men som lämpar sig för datoranvändare som även lider av spänningar i hand, underarmar, överarmar, axlar och nacke. Prova gratis innan du köper och känn skillnaden!

Prova gratis i 14 dagar

Fyll i formuläret nedan. Så skickar vi den Contour-mus du valt till din arbetsplats.

Hur gratisprovet fungerar:

Notera: Detta erbjudande riktar sig ej till privatkonsumenter, utan endast till företag och deras personal.

prova gratis
Unimouse
Unimouse

Unimouse är en revolutionerande vertikal mus som är designad för att ge största möjliga komfort samt motverka musrelaterade underarmsbesvär. Om du letar efter en lite mer traditionell ergonomisk mus kan detta vara något för dig.
Läs mer om Unimouse här

prova gratis
RollerMouse
RollerMouse Red plus

RollerMouse är den ultimata ergonomiska musen eftersom den ger en mycket balanserad kroppsställning. Om du lider av musrelaterade besvär i händer, axlar, nacke eller rygg kan RollerMouse vara det bästa valet för dig.
Läs mer om RollerMouse här