RollerMouse är en bekväm mus och har ersatt min vanliga mus

“Om det är en sak jag kan räkna med är det långa sessioner framför datorn. Antingen handlar det om redigering eller att utföra allmänna administrationsuppgifter. Redigering är bra, mitt favoritstadie i produktionen, men jag har ibland varit tvungen att pausa för att handen ska få vila från användningen av min vanliga mus.”

Kristian Baycroft

Chef

Wider Horizon

Det här besväret har jag inte haft sedan jag började använda RollerMouse

Wider Horizon är ett kreativt mediaföretag som producerar videor av olika slag till sina kunder. Deras arbetsdagar ser olika ut från dag till dag: en dag filmar de ett bröllop, en annan dag kan de vara på en byggarbetsplats för att filma en instruktionsvideo. “Redigering är roligt, mitt favoritskede i processen, men då och då har jag behövt pausa för att låta handen vila från användandet av min vanliga mus. Jag känner inte alltid av smärtan, men det är inte ovanligt att den dyker upp efter 6-8 timmars redigeringsarbete. Detta besvär har jag inte känt av sedan jag började använda RollerMouse.”

Jag kan se potentialen hos produkten

Första gången Kristian Baycroft hörde talas om RollerMouse var vid Broadcast Video Exhibition år 2017. Det skedde av en slump då han av en händelse var intresserad av något helt annat från Contour. “Jag skulle ljuga om jag sa att jag verkligen gillade RollerMouse första gången jag såg den. Först tyckte jag den var annorlunda och svår att använda. Det kändes inte som något jag skulle kunna använda dagligen. Jag blev alltså inte omdelbart övertygad, men försökte ha ett öppet sinne eftersom jag såg potentialen hos produkten. Jag lyckades få tag på ett exemplar så att jag kunde testa den ordentligt med min egen dator för att se hur den påverkade mitt dagliga arbete och min produktivitet.”

Det var en kort startsträcka

Att komma igång med RollerMouse var väldigt enkelt. Allt som krävdes var att jag pluggade in den via USB-ingången. Till en början kändes det ovant eftersom RollerMouse skiljer sig mycket från en vanlig mus. Vanan att sträcka sig till höger om tangentbordet för att få tag på musen satt i. Jag behövde ställa om. Men inlärningsperioden var kort, efter några få dagar var jag bekväm med RollerMouse och kunde använda den lika snabbt som jag tidigare använt en vanlig mus. Jag trodde inte jag skulle vänja mig vid RollerMouse, men nyhetens behag gjorde det roligt att prova och när det väl lagt sig var jag bekväm med att använda RollerMouse. Det är viktigt att nämna att jag hade svårt i början att skriva på tangentbordet, eftersom jag hela tiden tryckte på mellanslag på grund av mina händers position. Det här problemet har jag inte längre.

Läs mer om RollerMouse här

RollerMouse är en bekväm mus

" Jag trodde inte jag skulle vänja mig vid RollerMouse, men nyhetens behag gjorde det roligt att prova och när det väl lagt sig var jag bekväm med att använda RollerMouse. "

Dessa knappar går snabbare att använda

När jag använde RollerMouse för att arbete i Premiere Pro fungerade det väldigt bra. Även om musen är annorlunda blev det inte något problem, det vande jag mig vid väldigt snabbt. Efter ett tag märkte jag att jag faktiskt arbetade snabbare av flera anledningar. För det första krävs det väldigt små rörelser för att förflytta muspekaren över skärmen. Det kan låta som en detalj, men det gör stor skillnad i det långa loppet. För det andra har RollerMouse kopiera- och klistra in-knappar som gör det lättare att duplicera saker. Jag vet att det finns kortkommandon på tangentbordet för detta, men det går snabbare att använda knapparna på musen. Ibland glömmer jag bort att använda dessa knappar, eftersom jag är van att använda kortkommandon på tangentbordet, men när jag väl kommer ihåg det sparar jag tid. Till sist: jag arbetar effektivare med RollerMouse eftersom det är så bekvämt att jag kan arbeta längre tid i sträck utan att behöva pausa. Tack vare den ergonomiska designen hos RollerMouse tvingas du att använda den och ditt tangentbord på ett hälsosammare sätt. Jag får kanske inte ta del av alla fördelar nu, men jag är säker på att mitt 60-åriga jag kommer att tacka mig.

En bekväm mus

Att lära sig använda mjukvara tillsammans med RollerMouse kräver lite träning innan man vänjer sig. Till exempel att kalkera i Adobe Illustrator eller att maskera något i After Effects kan vara lite lurigt i början. Det kräver några försök, men med tiden känns det mer och mer naturligt.

Jag skulle säga att RollerMouse är en bra och bekväm mus och min inställning till den förändrades helt med tiden. Först gillade jag den inte riktigt, men när jag väl lärt mig använda den, och när började använda den dagligen, ändrade jag uppfattning. Den är bekväm att använda och har ersatt min vanliga mus. Jag behåller min vanliga mus om jag skulle vilja gå tillbaka, men tillsvidare använder jag RollerMouse.”

Om Wider Horizon

Wider Horizon erbjuder en rad olika tjänster: från reklamfilmer och bröllopsfilmer till dokumentärer och specialeffekter. Företagets mål är att göra videoproduktion tillgängligt och prisvärt för alla, samtidigt som hög kvalitet levereras. De nöjer sig inte med mindre. Företaget finns i London.

Prova gratis i 14 dagar

Prova en RollerMouse som förebygger och minskar smärta och obehag i nacke, axlar, armar och händer.
Välj mellan RollerMouse Red, RollerMouse Free3 och RollerMouse Pro3.

DELA DENNA CASE STORY

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom