Shuttle - FAQ och Felsökning

Här hittar du svar på några av de frågor, som kan uppstå i förbindelse med din Shuttle
shuttle
FAQ

Drivrutiner för ShuttlePRO v2 och Xpress kan laddas ner från Contours supportsida, klicka på fliken programvara.

Apple Computer med G3, G4, G5 eller Intelprocessor med Mac OS 8.6 – 9.x eller OS 10.1 – 10.12. Windows-kompatibel PC med Windows 98, 98SE, Me, 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 8 och Windows 10.

Ring eller mejla Contour Design så skickar vi etiketter till dig, förutsatt att din Shuttle är tillverkad i Kina och inte i Taiwan. Kontakta oss på shuttle@contourdesign.com för mer info.

Här kan du ta reda på vilken Shuttle-modell du har https://forums.contourdesign.com/viewtopic.php?f=3&t=6085&p=11085&hilit=taiwan#p11085

Ja, mejla dina uppgifter till shuttle@contourdesign.com. Vi skickar dig då ett kort frågeformulär. När du returnerat det skickar vi programutvecklingspaketet till dig.

Från och med januari 2015 är det två års garanti på Shuttle. Du behöver inte längre registrera din produkt för att garantin ska gälla.

Du kan ladda ner det genom att gå in på Shuttle Downloads i forumet eller gå in under Shuttle-produkter på Contour Designs webbsida. https://forums.contourdesign.com/index.php