Unimouse - FAQ och Felsökning

Här hittar du svar på några av de frågor, som kan uppstå i förbindelse med din Unimouse
unimouse
FAQ

Prøv at oplade batteriet ved at forbinde Unimouse til computeren med USB-opladerkablet. Sørg for, at tænd/sluk-knappen under Unimouse er indstillet til “ON”, og at musen er sluttet til computeren med USB-kablet eller den trådløse modtager/dongle. Hvis dette ikke virker, skal du prøve at genskabe Unimouse med den trådløse USB-modtager/dongle. Se hvordan du parrer Unimouse her i manualen.

Du kan ændre markørhastigheden ved at bruge den ovale knap på baseenheden af Unimouse. Der er 10 forskellige hastighedsindstillinger, fra langsom (800dpi) til hurtig (2800dpi).

Ja du kan. Du kan skifte mellem midterklik (standard) og dobbeltklik ved at holde den ovale markørhastighedsknap inde og samtidig trykke en gang på den midterste knap. Gentag processen for at skifte tilbage igen.

Tilslut Unimouse Wireless til din computer ved hjælp af det USB-opladerkabel, der fulgte med i kassen. Unimouse Wireless er fuldt opladet på ca. 2 timer.

Det tager cirka 2 timer at oplade Unimouse Wireless.

Hvis du har problemer med dit batteri, bedes du kontakte vores support-afdeling.