Unimouse - FAQ och Felsökning

Här hittar du svar på några av de frågor, som kan uppstå i förbindelse med din Unimouse
unimouse
FAQ

Ladda batteriet genom att ansluta Unimouse till datorn med USB-laddningskabeln. Se till att strömbrytaren under Unimouse är i läge “ON” och att musen är ansluten till datorn via USB-kabeln eller den trådlösa mottagaren/dongeln. Om musen ändå inte fungerar bör du försöka återskapa anslutningen mellan Unimouse och den trådlösa USB-dongeln.
Se anslutningsguide.

Du kan ändra markörhastighet med den ovala knappen på Unimouse bottenplatta. Det finns tio olika hastighetsinställningar, från långsam (800 dpi) till snabb (2800 dpi).
Ja, det går bra. Du kan växla mellan mittenklicka (standard) och dubbelklicka genom att hålla in den ovala markörhastighetsknappen och trycka in mittenknappen en gång. Gör på samma sätt för att växla tillbaka igen.
Ja, det går bra. Ladda ner den senaste drivrutinen (länk till drivrutiner) från vår webbplats. Via den kan du ändra knapparnas funktioner. När du ställt in funktionerna måste du komma ihåg att klicka på “Apply” och sedan “Close” för att spara inställningarna.
Anslut den trådlösa Unimouse till datorn med den medföljande USB-laddningskabeln. En trådlös Unimouse blir fulladdad på cirka 2 timmar.
En trådlös Unimouse blir fulladdad på cirka 2 timmar.

Om du har problem med batteriet bör du kontakta vår support.

Saknar du svar på ditt problem?

Vi är här för att hjälpa dig. Skicka din fråga till oss om du inte funnit svaret. Därefter blir du kontaktad av en av våra medarbetare på supporten.