Kom igång med din nya Contour Multimedia Controller

Gratulerar till din nya Contour Multimedia Controller. Ta ett par minuter till att se tipsen om hur du kommer igång så är du snart gott på väg.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Grundläggande funktioner

Multimedia Controller Pro v2 har 15 programmerbara knappar och Multimedia Controller Xpress har 5.

Jog hjulet kan bl.a. användas för att spola fram och tillbaka i video-filer, justera penselstorleken i fotoredigeringsprogram eller helt enkelt som ett skrollhjul.

Lägg handen på Contour Multimedia Controller och använd snabbknapparna så slipper du flytta runt händerna på tangentbordet.

Komma igång

01

Anslutning

Anslut Contour Multimedia Controller till datorn med USB-kabeln och ladda ner drivrutinen från webbsidan.

02

Anpassningar

Ta dig tid att ställa in Contour Multimedia Controller funktioner så att de passar dina behov. I drivrutinsprogrammet kan du anpassa knapparna och hjulet till dina favoritprogram.

03

Det var allt

Du kan nu börja använda din Contour Multimedia Controller. När det gått en tid kanske du vill ändra Multimedia Controller-inställningarna och programmera om knapparna så att de passar fler program.

FAQ & Felsökning

Användarmanualer

Programvara

Saknar du svar på ditt problem?

Vi är här för att hjälpa dig. Skicka din fråga till oss om du inte funnit svaret. Därefter blir du kontaktad av en av våra medarbetare på supporten.
Förnamn *:
Efternamn *:
Företag *:
E-post *:
Telefonnummer *:
Serienummer:Findes på bagsiden af dit produkt

Contour Design Nordic A/S behöver tillgång till de kontaktuppgifter som du tillhandahåller för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster. Genom att sända in detta formulär anmäler du dig inte till någon utskickslista. Läs vår sekretesspolicy. för att få mer information om våra sekretessrutiner och våra metoder för att skydda och respektera din integritet.