Kom igång med din nya Shuttle

Gratulerar till din nya Shuttle. Ta ett par minuter till att läsa tipsen om hur du kommer igång så är du snart gott på väg.

shuttle
Grundläggande funktioner

Shuttle Pro v2 har 15 programmerbara knappar och ShuttleXpress har 5.

Jog- och Shuttlehjulet kan bl.a. användas för att spola fram och tillbaka i video-filer, justera penselstorleken i fotoredigeringsprogram eller helt enkelt som ett skrollhjul.

Lägg handen på Shuttle och använd snabbknapparna så slipper du flytta runt händerna på tangentbordet.

Hotspots Background

Programmerbare knappar

Joghjul

Shufflehjul

Programmerbare knappar

Ergonomi

Komma igång

01

Anslutning

Anslut Shuttle till datorn med USB-kabeln och ladda ner drivrutinen från webbsidan.

02

Anpassningar

Ta dig tid att ställa in Shuttles funktioner så att de passar dina behov. I drivrutinsprogrammet kan du anpassa knapparna och hjulet till dina favoritprogram.

03

Det var allt

Du kan nu börja använda din Shuttle. När det gått en tid kanske du vill ändra Shuttle-inställningarna och programmera om knapparna så att de passar fler program.

FAQ & Felsökning

Användarmanualer

Programvara

Saknar du svar på ditt problem?

Vi är här för att hjälpa dig. Skicka din fråga till oss om du inte funnit svaret. Därefter blir du kontaktad av en av våra medarbetare på supporten.