Kom igång med din nya Unimouse

Gratulerar till din nya Unimouse. Ta ett par minuter till att se tipsen om hur du kommer igång så är du snart gott på väg.

unimouse
Grundläggande funktioner
Unimouse har tre knappar: vänsterklick, mittenklick och högerklick.

Justera Unimouse vinkel så att den passar dig.

Justera tumstödet inåt/utåt, rotation och framåt/bakåt så att det passar dig.

Komma igång

01

Anslutning

Anslut Unimouse till datorn med USB-kabeln eller den trådlösa USB-mottagaren/dongeln (gäller endast trådlösa). Sätt strömbrytaren under musen i läge “ON” (gäller endast trådlösa).

02

Inställningar

Ta dig lite tid att justera Unimouse vinkel och tumstödets läge så att musen känns bekväm. För att undvika en statisk handställning kan du ändra dessa inställningar närhelst du känner behov av det. Att variera ställning är en viktig hörnsten inom ergonomin.

03

Det var allt

Du kan nu börja använda din Unimouse. När du använt den ett tag kanske du vill justera markörhastigheten eller programmera om knapparna med hjälp av drivrutinen.

FAQ & Felsökning

Användarmanualer

Programvara

Saknar du svar på ditt problem?

Vi är här för att hjälpa dig. Skicka din fråga till oss om du inte funnit svaret. Därefter blir du kontaktad av en av våra medarbetare på supporten.
Förnamn *:
Efternamn *:
Företag *:
E-post *:
Telefonnummer *:
Serienummer:Findes på bagsiden af dit produkt


Contour Design Nordic A/S behöver tillgång till de kontaktuppgifter som du tillhandahåller för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster. Genom att sända in detta formulär anmäler du dig inte till någon utskickslista. Läs vår sekretesspolicy. för att få mer information om våra sekretessrutiner och våra metoder för att skydda och respektera din integritet.