Alla våra produkter är plug-and-play. Om du önskar modifiera funktioner utöver de inbyggda möjligheterna, har vi gratis drivrutiner för det. Undantaget är Shuttle-produkterna som behöver vår drivrutin för att de förprogrammerade inställningarna för redigeringsprogram och liknande ska kunna ändras.

* Ovanför hittar du BETA-drivrutinsversioner för RollerMouse Free3, Pro3, Red och Unimouse. Dessa drivrutiner är fortfarande i Beta testfas. Vänligen kontakta oss om du har några frågor om drivrutinerna. Äldre versioner av drivrutiner finns här.

* Shuttle-drivrutinen innehåller standardinställningar för de flesta applikationer. Om drivrutinen inte har inställningar för det program du vill använda med din Shuttle, vänligen se listan över nedladdningsbara inställningar. Driveruppdateringar är mindre frekventa än antalet nyutgivna och uppdaterade program och innehåller därför inte alla uppdaterade inställningar.

Saknar du svar på ditt problem?

Vi är här för att hjälpa dig. Skicka din fråga till oss om du inte funnit svaret. Därefter blir du kontaktad av en av våra medarbetare på supporten.