Alla våra produkter är plug-and-play. Om du önskar modifiera funktioner utöver de inbyggda möjligheterna, har vi gratis drivrutiner för det. Undantaget är Shuttle-produkterna som behöver vår drivrutin för att de förprogrammerade inställningarna för redigeringsprogram och liknande ska kunna ändras. All programvara är på engelska.

Mus och Tangentbord

Obs: Support för Unimouse WL vänsterhänt kommer snart. Om du har något problem, är du välkommen att kontakta oss.
Äldre versioner av drivrutiner finns här.

Contour Shuttle

* Shuttle-drivrutinen innehåller standardinställningar för de flesta applikationer. Om drivrutinen inte har inställningar för det program du vill använda med din Contour Shuttle, vänligen se listan över nedladdningsbara inställningar. Driveruppdateringar är mindre frekventa än antalet nyutgivna och uppdaterade program och innehåller därför inte alla uppdaterade inställningar.

Saknar du svar på ditt problem?

Vi är här för att hjälpa dig. Skicka din fråga till oss om du inte funnit svaret. Därefter blir du kontaktad av en av våra medarbetare på supporten.