Världspremiär på ErgoExpo i Las Vegas

Revolutionera din arbetsmiljö med RollerMouse Red
Den nya RollerMouse Red från Contour Design gör världspremiär på Ergo Expo i Las Vegas i dag. Forskarna bakom den prisbelönta RollerMouse har återuppfunnit konceptet och förväntningarna är höga: RollerMouse Red kommer att kännas som en förlängning av dina händer och revolutionera hur vi arbetar.

Med 17 år av framgångsrik innovation i ryggen har Contour Design blivit världsledande inom centerplacerade pekdon och ergonomiska alternativ till vanliga datormöss. Contour Design har dragit nytta av sin djupa kunskap och erfarenhet från över 1 miljon RollerMouse-användare över hela världen när de utvecklat den helt nya RollerMouse, RollerMouse Red.

Den mest lättanvända och exakta RollerMouse någonsin

Med den nya RollerMouse Red har Contour Design inte bara förbättrat den populära RollerMouse-serien, de har även omdefinierat, förnyat och återuppfunnit den. RollerMouse Red har en ny elegant aluminium-look, oöverträffad precision och smidig kontroll och grepp tack vare den nya designen av rullstaven. Contour Designs grundare och ägare Steve Wang är stolt över den nya produkten som har alla fördelar som gjort RollerMouse populär – fast ännu bättre:

– Red är den mest lättanvända och exakta RollerMouse någonsin. Min vision har varit att slå samman teknik och design i ett pekdon som känns som en förlängning av dina händer. Användaren ska behöva använda så lite kraft som möjligt och ha fullständig kontroll vid alla typer av datorarbete. Vi vill att våra användare ska vara mindre trötta i slutet av dagen, säger Steve Wang.

Oöverträffad precision tack vare helt ny teknik

Steve Wang och ingenjörerna på Contour Design har också utvecklat en helt ny spårningsteknik för RollerMouse Red som överträffar alla konkurrerande produkter. Steve Wang förklarar:

– Med den nya avläsningtekniken har Contour Design satt en ny standard för precision, så det är inte riktigt relevant att diskutera DPI längre. Dubbla lasersensorer följer rörelsen inuti rullstaven, och ger dig det mest exakta pekdonet som går att uppbringa.

Utmärkt design och ergonomi går hand i hand

Den nya RollerMouse Red har ett helt nytt utseende. Förutom den moderna aluminiumkärnan är den delvis röd, och det är ingen tillfällighet. Rött förknippas med mod, glädje, välbefinnande, lycka, dynamik, dominans och aktivitet. Samtidigt är rött den traditionella färgen av varning.

– Genom att placera den röda färgen på sidorna av den nya RollerMouse, skickar vi en subtil signal som säger “stopp”, vilket betyder att du bör hålla armarna framför dig, i det optimala arbetsområdet och att du bör undvika att försöka nå, sträcka eller vrida armarna. För oss innebär utmärkt design att den även har en ergonomisk funktion, och vice versa, avslutar Steve Wang.

RollerMouse Red gör världspremiär på branschmässan i Las Vegas  och är en försmak av vad som komma ska I början på 2013 då RollerMouse Red kommer att finnas tillgänglig för köp.

För mer information:

rollermouse.se/rollermouse-red

facebook.com/rollermouse

twitter.com/rollermouse

Dela detta inlägg
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Var först med att få läsa våra nyheter

Ergonomi, produkter samt tips och knep
Close Menu