Vilken RollerMouse är lämpligast?

Contour erbjuder flera alternativ när det gäller val av centrerade möss: Roller Mouse Pro 3, Roller Free3 och Roller Red. Alla modeller finns i olika versioner – med eller utan trådlös anslutning samt med handledsstöd i standardlängd eller förlängt format.
RollerMouse

3 möss - fler alternativ

Det finns tre grundmodeller att välja mellan: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 och RollerMouse Red/Red plus. Till höger och i nedanstående tabell kan du läsa om de olika produkterna. Om du behöver hjälp att förstå skillnaderna får du gärna kontakta oss.

Den äldsta versionen som oftast används på en stationär arbetsplats. Pro3 är idealisk för traditionellt kontorsarbete där man använder Officeprogram och surfar. Rullstaven är delvis innesluten och lämpar sig väl för intensivt arbete med numerisk del av tangentbordet. Det finns två handledsstöd, ett som är standardlångt (Pro3) och ett som är förlängt (Pro3 plus) så att du kan välja det som är bekvämast för dig.

Ett bra allroundverktyg. Free3 har en hög markörhastighet och fungerar bra för vanligt kontorsarbete, men den passar även bra för vanliga kreativa uppgifter som foto- och videoredigering.

Med sin friliggande rullstav och det större handledsstödet passar den bra för användare med större händer. Den slanka designen gör också att den passar till många bärbara datorer. Om du vill ha en trådlös modell är det Free3 Wireless du bör välja.

Den mest exakta RollerMouse-modellen med överlägsen design. Red ger den bästa upplevelsen. Den avancerade konstruktionen och tekniken gör detta till den mest effektiva, anpassningsbara och bekväma RollerMouse-modellen.

Det finns tre alternativ för stöd av handled resp. underarm, ett som är standardlångt (Red), ett som är extra djupt (Red plus) och ett underarmsstöd som stöttar både hand och underarm (Red max), så att du kan välja det som är bekvämast för dig.

Prova gratis i 14 dagar

Prova en RollerMouse som förebygger och minskar smärta och obehag i nacke, axlar, armar och händer.
Välj mellan RollerMouse Red, Free3 och Pro3.

Close Menu