Vilken RollerMouse är lämpligast?

Contour erbjuder flera alternativ när det gäller val av centrerade möss: Roller Mouse Pro 3, Roller Free3, Roller Red och RollerMouse mobile.
Alla modeller finns i olika versioner – med eller utan trådlös anslutning samt med handledsstöd i standardlängd eller förlängt format.

RollerMouse

4 möss - fler alternativ

Det finns fyra grundmodeller att välja mellan: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red/Red plus och RollerMouse mobile. Till höger och i nedanstående tabell kan du läsa om de olika produkterna. Om du behöver hjälp att förstå skillnaderna får du gärna kontakta oss.

Sitter du mycket framför datorn och arbetar så rekommenderar vi att du har en mus med bra handledsstöd.

Den äldsta versionen som oftast används på en stationär arbetsplats. Pro3 är idealisk för traditionellt kontorsarbete där man använder Officeprogram och surfar. Rullstaven är delvis innesluten och lämpar sig väl för intensivt arbete med numerisk del av tangentbordet. Det finns två handledsstöd, ett som är standardlångt (Pro3) och ett som är förlängt (Pro3 plus) så att du kan välja det som är bekvämast för dig.

Ett bra allroundverktyg. Free3 har en hög markörhastighet och fungerar bra för vanligt kontorsarbete, men den passar även bra för vanliga kreativa uppgifter som foto- och videoredigering.

Med sin friliggande rullstav och det större handledsstödet passar den bra för användare med större händer. Den slanka designen gör också att den passar till många bärbara datorer. Om du vill ha en trådlös modell är det Free3 Wireless du bör välja.

Den mest exakta RollerMouse-modellen med överlägsen design. Red ger den bästa upplevelsen. Den avancerade konstruktionen och tekniken gör detta till den mest effektiva, anpassningsbara och bekväma RollerMouse-modellen.

Det finns tre alternativ för stöd av handled resp. underarm, ett som är standardlångt (Red), ett som är extra djupt (Red plus) och ett underarmsstöd som stöttar både hand och underarm (Red max), så att du kan välja det som är bekvämast för dig.

RollerMouse mobile är en mobil version av en centrerad mus. Den liten och kompakt.

RollerMouse mobile är perfekt att ha med sig när du är på språng, så att du kan behålla god ergonomi även hos kunder eller på caféet, där du gör kortare arbetspass.

RollerMouse mobile kan anslutas på flera olika sätt: med kabel, utan kabel via USB-dingel eller Bluetooth 4.0.

Prova gratis i 14 dagar

Prova en RollerMouse som förebygger och minskar smärta och obehag i nacke, axlar, armar och händer.
Välj mellan RollerMouse Red, Free3 och Pro3.