Contour Design SliderMouse being used at the desk

Fördelar med centrerat arbete

Visste du att 54 procent av alla kontorsarbetare upplever muskelvärk under en arbetsdag?  

Centrerat arbete minskar belastningar avsevärt  

Med en centrerad mus som SliderMouse Pro kommer användarens händer att kunna vila naturligt framför kroppen. Detta minskar belastningen på nacke, axlar, armbågar och handleder avsevärt. Kroppens rörelser blir minimala, vilket gör den mer avslappnad och spänningsfri.  

SliderMouse is the perfect tool for long days at work

Vikten av att hålla dig i din zon  

Du har många saker du behöver använda dig av under en arbetsdag när du sitter vid ditt skrivbord. Håller du ordning i kaoset, eller är dina saker placerade på måfå? De saker du använder mest borde ligga i den primära zonen, där du kan nå dem utan att sträcka dig. På så sätt undviker du att översträcka och överanstränga dina händer, armar och axlar. Musen, tangentbordet och anteckningsblocket placeras här.   

Alla saker som du använder mer sällan som telefonen och kaffekoppen placeras i den sekundära zonen, dit du måste sträcka dig lite för att nå dem. Och i den sista zonen lägger du allt som du bara använder ett par gånger under dagen. 

6 snabba lösningar för en bättre arbetsstation
The three work zones at the office desk

Mer än 38 % av alla sjukskrivna arbetar bakom ett skrivbord.

Den perfekta ergonomiska matchningen   

Att kombinera SliderMouse Pro med Balance Keyboard BK är ett mycket klokt val om du är ute efter den ultimata ergonomiska arbetsställningen. Balance Keyboard har en inbyggd lutning som ytterligare minskar stressen på senor och nerver. Den passar perfekt ihop med SliderMouse Pro.

SliderMouse Pro Slim Dark Grey

Är du medveten om vilka möjliga ergonomiska förbättringar du kan åstadkomma vid ditt skrivbord?   Om inte, läs igenom vår guide för optimal inställning.  

Ergonomisk checklista