Contour Designs produkter säljs endast genom ett nätverk av professionella återförsäljare. Våra återförsäljare ger gärna information och råd för att se till att du som kund får ut det mesta av våra produkter.

Vi gör det lätt för våra återförsäljare

Vi ger säljstöd till våra återförsäljare och hjälper till att driva försäljning genom reklamaktiviteter, bland annat annonsering, PR, mässor, evenemang och kontakt med opinionsledare, ergonomer och andra relevanta yrkespersoner. Vi gör det lätt för våra partner att fokusera på försäljning genom att tillhandahålla:

- Försäljning, support och utbildning

- Sales, support and training

- Ett brett sortiment av marknadsföringsmaterial

- Garanti- och returhantering

- Service och support

- Information och inspiration

Hjälp till sälj- och marknadsföring

Som Contour-återförsäljare har du tillgång till en mängd olika sälj- och marknadsföringsmaterial såsom bilder, texter, annonsmallar och annat material som du kan använda när du ska marknadsföra och sälja våra produkter. Om du inte redan har tillgång till vår medieportal kan du skicka e-post till to​marketing@contour-design.com.

Ansök om att bli återförsäljare

Om du är intresserad av att bli återförsäljare kan du läsa mer om vårt partnerprogram här. Du är också välkommen att skicka ette-maildär du beskriver ert företag och produktsortiment och där du kan ställa eventuella frågor om Contour Designs produkter.