Om Contour Design

Vilka är vi?

Contour Design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomisk datorhårdvara med mer än 25 års erfarenhet. Våra ikoniska produkter inkluderar RollerMouse, Unimouse och Multimedia Controller.

Vi har åtagit oss att förse kontorsarbetare runt om i världen med optimerad ergonomi. Våra ansträngningar har resulterat i att tusentals människor har förhindrat och lindrat onödiga belastningsskador. Att förbättra livet framför datorn för kontorsarbetare är vårt huvudsyfte.

Repetitiva belastningsskador och andra datorrelaterade skador kan undvikas med bättre utrustning, ökad medvetenhet och förebyggande åtgärder. Contour Designs produkter är utvecklade inte bara för att lindra smärta utan även för att förebygga den.

Vi integrerar människors olikheter, beteenden och vanor i överlägsen design. Ergonomi är inte en enskild lösning, utan snarare en kombination av väl utformad utrustning med fokus på variation, flexibilitet och goda vanor.

Våra produkter erbjuder den högsta graden av effektiv ergonomi och design som inspirerar till variation och sundare vanor för sina användare.

Senaste årsredovisningen
dark blue illustrations of two ergonomic computer mice, the rollermouse red and unimouse on a transparent background

Här hittar du oss

Contour Design, Inc. är ett globalt företag med verksamhet i 6 världsdelar och huvudkontor i Danmark

Globalt Huvudkontor
Contour Design Nordic A/S
Nyropsgade 41-43, 1:a våningen
1602 Köpenhamn V, Danmark
Tfn: +45 31 35 92 25
E-post: info@contour-design.com

Kontor i USA
Contour Design, Inc.
10 Industrial Drive
Windham, NH 0308, USA
Telefon: (800) 462-6678
Fax: (603) 893-4558
E-post: ergoinfo@contourdesign.com