WEBSHOP RETURN

If you have purchased a product through our webshop and wish to return your purchase, please fill out the form below.

Our customer service will contact you within 2 working days regarding your return.


RollerMouse Red plus

Ann-Charlotte Cederholm

Senior Human Resources Associate
TFS

Detta arbetsredskap är bland det bästa som jag testat! Det är smidigt och lätt att installera och mycket lätt att använda. Jag har inte längre lika mycket värk i min nacke och armar, jag tror att den kommer att försvinna helt efter en tid. Min arbetsyta är inte längre långt ut i sidorna, utan håller händerna framför mig – jättebra! Jag är mycket nöjd och tacksam för min RollerMouse Red plus och kommer inte att vilja vara utan den! Den person som utvecklat denna produkt är en mycket kompetent och kreativ person – stort tack för denna fina produkt.


RollerMouse Red plus

Annsofi Nihlen

Konsult
PKxpert AB

Jag skaffade min Rollermouse Red + tangentbord när jag fick tennisarmbåge och har sedan dess saknar jag den mycket när jag måste använda laptopen utan rollermus. Jag har köpt till ett separat underarmsstöd, men jag skulle hellre vilja ha ert integrerade Red max-mus. Jag är mycket nöjd trots att jag har reklamerat en gång då en av musknapparna hängde upp sig.Tack för bra service! Jag skulle gärna vilja ha en liten modell som man kan använda direkt på laptopen – då jag reser en del. Jag är gärna försökskanin vid nya modeller! Tack!


RollerMouse Red

Susanne Hultin

Landskapsarkitekt
Tyréns AB

Tusen tack för möjligheten att få använda RollerMouse Red! Jag jobbar med CAD och har använt RollerMouse i några veckor nu och tycker den är jättebra, verkligen. En liten inkörningsperiod på någon vecka men sen har det gått jättebra. Dubbelklicksfunktionen är toppen! Jag gillar att man kan ändra klickfunktioner m.m. så det passar det du jobbar med. T.ex. så passar inte rollerbarens klickfunktion mig så den har jag stängt av. Jag har inte heller ont i axlarna efter en hel dags ritande vilket jag kunde ha innan så den är verkligen jätteskön att använda.


RollerMouse Red

Lena Widner

Leg sjukgymnast/ergonom 
Kliniken för Fysioterapi

Kombinationen av RollerMouse Red och underarmsstödet är så bra! Att RollerMouse är inbyggd i själva underarmsstödet minskar underarms-avståndet till tangentbordet vilket ger både avlastning i bästa läge för nacke/axlar samt ökar möjligheten till variation mellan sittande och stående arbete.


RollerMouse Pro2

Pontus Wikman

Senior Manager Study Start Up
PRA Health Sciences

Nu, efter några veckor, undrar jag varför jag inte har haft en RollerMouse tidigare. Jag upplever den som mer effektiv än en traditionell mus. Uppskattar även möjligheten med dubbelklickknappen när man jobbar sig ner igenom folderstrukturer, ska öppna dokument, etc. Jag tycker även att både scroll och den vanliga markörfunktionen är mycket bättre än på en traditionell mus, väldigt precis och intuitiv. Den största vinsten för mig personligen har varit att jag fått en bättre arbetsställning vid min arbetsplats – hade tidigare en tendens att glida ut med musarmen, med spänningar i nacke och arm som följd.