Byt upp dig till en bättre mus

Utvecklingen har gått från en liten gnagare för 900 000 år sedan till ett kaxig, ergonomiskt komplement för datorer år 2023.

Prova den gratis

Anpassningsbar

Lågt koldioxidavtryck

Äkta trådlös

Antibakteriellt handledsstöd

Byt till rätt verktyg för ditt jobb

Du skulle inte använda en gaffel för att äta en skål med tomatsoppa och du skulle inte använda en smörkniv för att hugga ved - men ändå använder de flesta människor idag verktyg som inte är utvecklade för att passa varken deras jobb eller deras kropp.

SliderMouse Pro är utan tvekan den perfekta följeslagaren för alla uppgifter du har framför dig! Den innovativa designen kombinerar det bästa av två världar och erbjuder funktionaliteten hos en traditionell mus med mångsidigheten hos en sliderkontroll, kombinerat med anpassningsbara knappar. Det är som att ha en pålitlig och intuitiv lagkamrat vid din sida. Dessutom garanterar den ergonomiska formen att din komfort aldrig äventyras, så att du kan arbeta under längre perioder utan bekymmer.

Möss blir bara bättre och bättre

Nu en centrerad enhet som är byggd för långvarigt, bekvämt skrivbordsarbete

Som med så mycket annat: saker och ting förändras. Hur vi arbetar och hur mycket tid vi tillbringar vid ett skrivbord har förändrats avsevärt under de senaste decennierna. Våra kroppar har dock inte förändrats - åtminstone inte i grunden.

Med tiden har det blivit allt vanligare att kontorsanställda runt om i världen lider av arm- och handledsskador, så kallade repetitiva belastningsskador (RSI). Dessa belastningsskador uppstår framför allt när man håller handen i en böjd vinkel, griper och knyter för hårt eller har en asymmetrisk hållning när man använder en hand för att navigera med en mus.

Det är just av den anledningen som vi arbetar för att förnya och förbättra den klassiska datormusen till något mer fördelaktigt, mer hållbart och i slutändan något mycket bättre.

SliderMouse Pro är en centrerad, tvåhandsstyrd datormus som är utformad för människor, av människor. Dess unika design främjar bättre hållning och i slutändan bättre komfort under långa dagar vid datorn.

switch to the better mouse

Uppgradera din mus

Vill du förbättra din arbetsupplevelse men är osäker på hur du ska komma igång?

Med vår 1-sidiga checklista kommer du att vara redo att optimera dina dagar på jobbet på nolltid.

Ladda ner din kostnadsfria ergonomiska checklista

Prova SliderMouse för 0 kr

SliderMouse kanske inte ser ut som en vanlig datormus - och det beror på att det inte är en vanlig mus. Den här musen är anpassningsbar, helt anpassningsbar och utformad för människokroppen. Det gör den till en fantastisk mus. Vi tror att du kommer att tycka att musen är din nya bästa kollega, och därför erbjuder vi en kostnadsfri 14-dagars provperiod. På så sätt får du uppleva musen på dina egna två händer och i slutändan få den bästa idén om vad som fungerar för DIG.

Under testperioden kommer en av våra kunniga produktrådgivare att kontakta dig för att se till att du får ut mesta möjliga av din nya SliderMouse.

Det är så enkelt som det är! Så varför inte ta chansen och prova vår produkt gratis?

Gör arbetet till en lek med SliderMouse