Vi förstår hur frustrerande det är att hitta rätt datormus när det finns ett hav av alternativ. Den stora variationen av funktioner, design och märken kan göra processen mer komplicerad och överväldigande än den egentligen behöver vara.

Men vi är här för att förenkla saker och ting lite grann.

I vårt korta och lättanvända produktrekommendationsquiz kan du enkelt säga adjö till frustrationen över att välja rätt ergonomisk mus och hej till bättre dagar på jobbet.

Vår frågesport är utformad för att tillgodose dina individuella behov och tar hänsyn till faktorer som om du arbetar hemifrån, använder flera skärmar eller upplever obehag i handleder eller axlar. Vi anser att alla förtjänar en personlig lösning när det gäller ergonomi.

Vårt team av ergonomiska experter har noggrant kurerat ett brett utbud av ergonomiska möss av hög kvalitet som är utformade för att lindra obehag och främja en hälsosam hållning och rörelse. Från möss med justerbara DPI-inställningar, anpassningsbara knappar och ergonomiska former som ligger bekvämt i handen, till möss med specialiserade funktioner för olika typer av arbetsuppgifter, tar vår frågesport hänsyn till alla dina preferenser och krav.

Vi har åtagit oss att göra ergonomi enkelt och tillgängligt för alla.