The new Contour Design RollerMouse with different wrist rest

RollerMouse Pro

The RollerMouse Pro is one of the two new centered computer mice from Contour Design.

Shop now

RollerMouse Pro

RollerMouse Pro är en av två nya centrerade datormöss från Contour Design. RollerMouse Pro är en banbrytande datormus som är ergonomiskt utformad för att minska belastningen på handleden och främja en sundare hållning. Till skillnad från en traditionell mus, som kräver att användaren flyttar händerna fram och tillbaka för att använda den, kan användaren med RollerMouse Pro styra markören från en neutral, central position precis framför tangentbordet.

Skandinavisk design – optimerad ergonomi

Jämfört med andra centrerade datormöss har RollerMouse Pro en lättare, öppen design samtidigt som den behåller de välkända funktionerna från de andra RollerMouse-produkterna. Du har full kontroll med Rollerbar, programmerbara knappar och ett stort scrollhjul, allt inom räckhåll.

Utforska nu

Om du letar efter en ergonomisk datormus som kan bidra till att öka din produktivitet är RollerMouse Pro det perfekta valet.

Programmerbara knappar för en anpassad upplevelse

RollerMouse är den ursprungliga centrerade, ergonomiska datormusen - och den är fortfarande toppklassig.

Den unika designen håller din hand och handled i en naturlig position, och rullstången gör det möjligt att styra markören exakt utan att behöva flytta handen fram och tillbaka. De inbyggda kopiera/klistra in-knapparna gör det enkelt att snabbt överföra text eller bilder mellan program, och de dedikerade knapparna för framåt/bakåt-navigering gör det enkelt att surfa på webben.

Ergonomi nära till hands

Din mus, ditt sätt

RollerMouse Pro levereras med en mängd olika handledsstöd, så att du kan välja den design som bäst passar din stil.

Denna innovativa mus har ett unikt magnetiskt handledsstöd som gör det enkelt att byta mellan de olika modellerna och handledsstöden utan att använda några verktyg. Handledsstöden finns i ljusgrått tyg, mörkgrått tyg eller hållbar bambu.

Köp nu
bamboo wrist rest for the rollermouse pro