Garanti och retur

Vi på Contour Design strävar efter att tillverka produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder en tvåårig garanti på alla Contour Designs originalprodukter från inköpsdatum.

Skulle du uppleva några problem ber vi dig att göra följande:

Observera: Inom 10 minuter efter att du sänt in formuläret, får du en bekräftelse via email att ditt ärende är mottaget. Om du inte får bekräftelsen, prova igen, eller kontakta oss på support@contour-design.com. Kom ihåg att kolla även i mappen för spam i din email.

Fylla i formuläret

Vår tekniska support kommer att kontakta dig för tillvägagångssätt och eventuella frågor. Du kan också kontakta vår tekniska support direkt via följande telefonnummer: +46 42 400 44 10.

Obs: Internet Explorer uppdateras inte längre av Microsoft. Det betyder att våra formulär inte fungerar om du använder det programmet. Vi föreslår att du använder Chrome eller Edge.

Serienummer (S/N):
Produkt och modell:

Företag:


Adress:
Postnummer:
Ort:
E-post försäljare (valfritt):
Jag har haft kontakt med (valfritt):

Datamodell:

Contour Design Nordic A/S behöver tillgång till de kontaktuppgifter som du tillhandahåller för att kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på våra utskick. Läs vår sekretesspolicy för att få mer information om hur man avslutar prenumerationer, våra sekretessrutiner och våra metoder för att skydda och respektera din integritet.

Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Contour Design Nordic A/S lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.


Case Origin Country:
Priority:

End-user language: