Senaste nytt från Contour Design

Här hittar du pressmeddelanden och andra nyheter om Contour Design.

Med över 25 års erfarenhet har Contour Design etablerat sig som en marknadsledare inom forskning, utveckling och design av ergonomisk datorhårdvara. Vårt välkända produktsortiment omfattar RollerMouse, Unimouse och Multimedia Controller, som alla är utformade för att revolutionera hur du interagerar med din dator.

Vårt orubbliga engagemang ligger i att förse kontorsarbetare världen över med optimerad ergonomi för att öka deras välbefinnande och produktivitet. Genom vårt outtröttliga arbete har vi hjälpt tusentals personer att förebygga och lindra onödiga belastningsskador, vilket ger dem en bättre livskvalitet framför datorn.

På Contour Design inser vi vikten av att förse dig med de rätta verktygen för att förebygga belastningsskador och andra datorrelaterade åkommor. Våra produkter är noggrant utvecklade för att inte bara lindra befintlig smärta utan också för att proaktivt förhindra den. Vi är övertygade om att du genom att kombinera bättre utrustning, ökad medvetenhet och effektiva förebyggande strategier kan undvika de fallgropar som datorrelaterade skador innebär.