Filminspelning orsakade handledssmärta

Adrian Storey är en fristående filmare, fotograf, kameraman och redigerare med bas i Cambridgeshire och med över 20 års erfarenhet inom filmindustrin. Adrians dokumentär Traces of the Soul (regisserad av Martin Cooper) har vunnit flera priser och hans filmer har visats av BBC, The Guardian och Greenpeace.

Adrian Storey

Fotograf, kameraman och filmare

Uchujin

En ny vinkel på musen

“I mitt arbete har jag förmånen att få ägna mig åt alla de kreativa delarna av filmskapandet, men det innebär också många timmars datorbaserad redigering, vilket har satt sina spår efter alla år och jag känner av en handledssmärta som beror på en dåligt utformad arbetsplats”, säger Adrian Storey.

Efter att ha experimenterat med olika alternativa möss för att lindra problemen så upptäckte Adrian en Unimouse i Contour Designs monter på en mässa i Storbritannien. “Jag blev genast imponerad av möjligheten att ändra vinkel. Ingen annan vertikal mus jag har sett har fungerat så. Jag gillade den eftersom jag kunde jobba mer avslappnat och att smärtan i handleden därför lindrades, och den var inte så vertikalt vinklad att arbetstempot blev lidande”, fortsätter han.

Du kan läsa mer om Unimouse här

Somna inte

Det är viktigt att en ergonomisk mus ger en bättre arbetsställning och lindrar smärta och obehag i handleden, men i verkligheten finns det även annat att ta i beaktande. Adrian lyfter fram några av de mindre uppenbara fördelarna med att använda Unimouse.

“Möjligheten att justera markörhastigheten är en bonus eftersom jag kan justera känsligheten så att den passar det program jag använder. Jag uppskattar även att den är trådlös och har ett laddningsbart batteri som inte går in i viloläge när jag använder musen.”

" När jag nu har haft min Unimouse en tid kan jag säga att den definitivt har motverkat den handledssmärta jag led av. Nyckeln till detta är att den är justerbar på flera sätt och jag byter vinkel var och varannan vecka. "

Hitta ett botemedel

Adrians upplevelse av att ha ont när han jobbar vid datorn är inte unik. Vi är många som sitter allt fler timmar och utför monotona rörelser vid datorn. Men Adrian verkar till slut har hittat en lösning.

“När jag nu har haft min Unimouse en tid kan jag säga att den definitivt har motverkat den handledssmärta jag led av. Nyckeln till detta är att den är justerbar på flera sätt och jag byter vinkel var och varannan vecka. Den här skulle jag rekommendera alla att använda. Ge den två dagar så att du vänjer dig. Sedan vill du inte ha tillbaka din gamla lösning”, säger Adrian med eftertryck.

Du kan läsa mer om Adrian Storey a.k.a. Uchujin här 

Prova gratis i 14 dagar

Prova en Unimouse som förebygger och minskar smärta och obehag i underarm och händer. 
Välj mellan Unimouse i kablad eller trådlös version och höger eller vänster hand.

DELA DENNA CASE STORY

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email