SliderMouse Pro

Den bästa ergonomiska musen är den som är skräddarsydd för dig

Shop now

SliderMouse Pro

SliderMouse Pro är en revolutionerande datormus som garanterat kommer att förändra hur du använder din dator. Den ergonomiska utformningen minskar belastningen på din hand och handled, och den eleganta designen ser bra ut på alla skrivbord. De moderna funktionerna gör det enkelt att använda datorn med en hand, och den trådlösa anslutningen gör att du kan använda den var som helst. Om du letar efter ett bättre sätt att använda din dator är SliderMouse Pro det perfekta valet.

Den konturerade formen och det bekväma greppet gör den lätt att använda, medan de avancerade sensorerna och knappplaceringarna ger optimal prestanda. Och eftersom den är utformad för att användas framför tangentbordet behöver du inte oroa dig för att sträcka, vrida eller spänna dig - vilket innebär att du kan arbeta bekvämare under längre perioder.

Shop SliderMouse Pro
Slidermouse close up

SliderMouse Pro är perfekt för både höger- och vänsterhänta användare, vilket ger mångsidighet och optimal komfort.

Spänningsfri datoranvändning

Med SliderMouse kan du enkelt hålla handen och handleden i ett näturligt läge, vilket optimerar ergonomin och din komfort på jobbet.

Den breda navigation bar gör det enkelt att styra markören och du behöver inte flytta händer eller handleder i onödan över skrivbordet.

Panelen i mitten har inbyggda kopiera/klistra in-knappar samt knappar dedikerade för framåt/bakåt-navigering, som gör ditt surfande på webben till en barnlek!

Det stora scrollhjulet möjliggör en smidig och bekväm datorupplevelse.

Anpassningsbara handledsstöd

Med sina unika, avtagbara handledsstöd gör SliderMouse Pro det enkelt att anpassa stilen och optimera ergonomin för den enskilda användaren.

Handledsstöden finns i en smal, vanlig och förlängd storlek för att anpassa musen till den individuella handstorleken och förbättra komforten. Handledsstöden finns i ljusgrått tyg, mörkgrått tyg eller hållbar bambu.

Köp Slidermouse Pro