Vilken RollerMouse?

Contour erbjuder flera alternativ när det gäller val av centrerade möss: Roller Mouse Pro 3, Roller Free3, Roller Red och RollerMouse mobile.Alla modeller finns i olika versioner – med eller utan trådlös anslutning samt med handledsstöd i standardlängd eller förlängt format.
Jämför alla produkter

Det finns fyra grundmodeller att välja mellan: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red/Red plus och RollerMouse mobile. Till höger och i nedanstående tabell kan du läsa om de olika produkterna. Om du behöver hjälp att förstå skillnaderna får du gärna kontakta oss. Sitter du mycket framför datorn och arbetar så rekommenderar vi att du har en mus med bra handledsstöd.

 • RollerMouse Pro - the centred ergonomic mouse

  RollerMouse Pro

  Med RollerMouse Pro kontrollerar du allt; markörnavigering, programmerbara knappar och ett stort scrollhjul är alla centraliserade precis framför dig. Vi har byggt den så här för att du inte ska behöva sträcka, vrida och spänna dig. Det är enkelt att anpassa den efter dina personliga preferenser med de magnetiska handledsstöden som finns i olika storlekar och material.

 • SliderMouse Pro is a two handed mouse for any office worker

  SliderMouse Pro

  SliderMouse Pro är en centrerad mus som gör att du kan utföra skrivbordsarbete i bekväma, ergonomiska positioner - till och med utan att sträcka, vrida och anstränga dig. Vår nya markörnavigering med den intuitiva mekaniska navigeringslisten är integrerad ovanpå SliderMouse Pro, vilket ger dina händer frihet att vila bekvämt på musens hela bredd.

 • RollerMouse Red

  RollerMouse Red

  Den mest exakta RollerMouse-modellen med överlägsen design. Red ger den bästa upplevelsen. Den avancerade konstruktionen och tekniken gör detta till den mest effektiva, anpassningsbara och bekväma RollerMouse-modellen. Det finns tre alternativ för stöd av handled resp. underarm, ett som är standardlångt (Red), ett som är extra djupt (Red plus) och ett underarmsstöd som stöttar både hand och underarm (Red max), så att du kan välja det som är bekvämast för dig.

 • RollerMouse Pro3

  RollerMouse Pro3

  Den äldsta versionen som oftast används på en stationär arbetsplats. Pro3 är idealisk för traditionellt kontorsarbete där man använder Officeprogram och surfar. Rullstaven är delvis innesluten och lämpar sig väl för intensivt arbete med numerisk del av tangentbordet. Det finns två handledsstöd, ett som är standardlångt (Pro3) och ett som är förlängt (Pro3 plus) så att du kan välja det som är bekvämast för dig.

 • RollerMouse Free3 from Contour Design.

  RollerMouse Free3

  Ett bra allroundverktyg. Free3 har en hög markörhastighet och fungerar bra för vanligt kontorsarbete, men den passar även bra för vanliga kreativa uppgifter som foto- och videoredigering. Med sin friliggande rullstav och det större handledsstödet passar den bra för användare med större händer. Den slanka designen gör också att den passar till många bärbara datorer. Om du vill ha en trådlös modell är det Free3 Wireless du bör välja.

 • RollerMouse mobile

  RollerMouse mobile

  RollerMouse mobile är en mobil version av en centrerad mus. Den liten och kompakt. RollerMouse mobile är perfekt att ha med sig när du är på språng, så att du kan behålla god ergonomi även hos kunder eller på caféet, där du gör kortare arbetspass. RollerMouse mobile kan anslutas på flera olika sätt: med kabel, utan kabel via USB-dingel eller Bluetooth 4.0.

Hur väljer du den perfekta musen?

Läs vår vägledning