Komma igång med RollerMouse Pro

Grattis till din nya RollerMouse Pro! Ta en titt på våra tips om hur du kommer igång - sedan är du redo på några minuter.

Grundläggande funktioner för RollerMouse

Rullstång
Använd rullisten för att flytta markören på skärmen. Du kan också klicka med den.

Knappar
RollerMouse är utformad med ett antal förprogrammerade knappar som underlättar de vanligaste musfunktionerna som dubbelklick, kopiera och klistra in.

Rullningshjul
Använd scrollhjulet i mitten för att scrolla och klicka.

Produktmanualer
”The RollerMouse provides even distribution between hands and relieves arms and shoulders. I never need to raise my hand like I do with a mouse. My arms are completely still when I work and I can sit straight."
— David Carlsson, Industrial designer

Installera din RollerMouse

1. Arrangera
Placera tangentbordet över din RollerMouse. Tangentbordets främre kant måste vara parallell med rullstången. Placera scrollhjulet intill mitten av tangentbordets bokstavsdel. På de flesta tangentbord är det mellan "G" och "H".

2. Justeringar
Lägg lite tid på att utvärdera höjden och vinkeln på ditt tangentbord och hitta den placering som känns bäst. Ju rakare du håller handlederna, desto bättre för din kropp. Om du tycker att tangentbordet är för lågt kan du enkelt höja det genom att sätta i tangentbordshöjarna.

3. Nu är det klart...

Med dessa få steg är du redo att köra igång. Vi hoppas att du kommer att trivas med din nya RollerMouse. När du har arbetat med din RollerMouse ett tag kanske du vill ändra markörens hastighet och klickkänsligheten för rullisten. Hur du gör det beror på vilken RollerMouse du använder. Mer information finns i bruksanvisningen för din produkt.

Är det något som inte fungerar?

Vi är här för att hjälpa dig!

Vi har samlat vanliga frågor om RollerMouse i vår FAQ.

Vanliga frågor och svar
RollerMouse Pro in vegan leather creates the best feeling at work