Komma igång med SliderMouse Pro

Grattis till din nya SliderMouse Pro! Ta en titt på våra tips om hur du kommer igång - sedan är du redo på några minuter.

Grundläggande funktioner för SliderMouse

Navigeringsfält
Använd skjutreglaget för att flytta markören på skärmen. Du kan också klicka med den.

Knappar
SliderMouse är designad med ett antal förprogrammerade knappar som underlättar de vanligaste musfunktionerna som dubbelklick, kopiera och klistra in.

Rullningshjul
Använd scrollhjulet i mitten för att scrolla och klicka.

Produktmanualer

Konfigurera din SliderMouse

1. Arrangera
Placera tangentbordet över din SliderMouse. Tangentbordets främre kant måste vara parallell med Slider bar. Placera scrollhjulet bredvid mitten av tangentbordets bokstavsdel. På de flesta tangentbord är det mellan "G" och "H".

2. Justeringar

Lägg lite tid på att utvärdera höjden och vinkeln på ditt tangentbord och hitta den placering som känns bäst. Ju rakare du håller handlederna, desto bättre för din kropp. Om du tycker att tangentbordet är för lågt kan du enkelt höja det genom att sätta i tangentbordshöjarna.

3. Nu är det klart...

Med dessa få steg är du redo att köra igång. Vi hoppas att du kommer att gilla att arbeta med din nya SliderMouse. När du har arbetat med din SliderMouse ett tag kanske du vill ändra markörens hastighet och klickkänsligheten för skjutreglaget. Hur du gör det beror på vilken SliderMouse du använder. Mer information finns i manualen för din produkt.

Är det något som inte fungerar?

Vi är här för att hjälpa dig!

Vi har samlat vanliga frågor om SliderMouse i vår FAQ.

Vanliga frågor och svar
Get more done with SliderMOuse