Varför byta mus?

RollerMouse är en revolutionerande datormus som är särskilt utformad för att passa människokroppen samtidigt som den löser behovet av estetisk elektronik.

Prova gratis

Anpassningsbar

Lågt klimatavtryck

Trådlös

Antibakteriellt handledsstöd

RollerMouse Pro är en avancerad datormus

RollerMouse Pro är ergonomiskt utformad för att minska belastningen på handleden och främja en sundare kroppshållning.

Till skillnad från en traditionell mus, som kräver att användaren rör händerna fram och tillbaka för att fungera, kan man med RollerMouse Pro styra markören från en neutral, central position precis framför tangentbordet.Jämfört med andra centrerade datormöss har RollerMouse Pro en lättare, öppen design samtidigt som de välkända funktionerna från de andra RollerMouse-produkterna finns kvar.

Du har full kontroll med Rollerbar, programmerbara knappar och ett stort scrollhjul inom bekvämt räckhåll.Om du letar efter en ergonomisk datormus som kan hjälpa dig att förbättra din produktivitet är RollerMouse Pro det perfekta valet.

RollerMouse kanske inte ser ut som en vanlig datormus - och det beror på att det inte är en vanlig mus. Den här musen är anpassningsbar, helt anpassningsbar och utformad för människokroppen. Det gör den till en fantastisk mus. Vi tror att du kommer att tycka att musen är din nya bästa kollega, och därför erbjuder vi en kostnadsfri 14-dagars provperiod. På så sätt kommer du att få uppleva musen på dina egna två händer och i slutändan få den bästa idén om vad som fungerar för DIG.

Under testperioden kommer en av våra kunniga produktrådgivare att kontakta dig för att se till att du får ut så mycket som möjligt av din nya RollerMouse. Sedan bestämmer du om du vill behålla musen eller skicka tillbaka den till oss.

Det finns ingen automatisk fakturering!

Det är så enkelt som det är! Så varför inte ta chansen och prova vår produkt gratis?

Gör arbetet till en lek med RollerMouse

Vill du förbättra din arbetslivserfarenhet men är osäker på hur du ska komma igång?

Med vår 1-sidiga checklista är du redo att optimera dina dagar på jobbet på nolltid.

Ladda ner vår kostnadsfria ergonomiska checklista