Kom igång med din nya RollerMouse

Gratulerar till din nya RollerMouse. Ta ett par minuter till att läsa tipsen om hur du kommer igång så är du snart på god väg.

RollerMouse
Grundläggande funktioner
Använd rullstaven för att flytta markören över skärmen. Du kan också klicka med den.
Använd den stora vänsterknappen för att vänsterklicka och den stora högerknappen för att högerklicka.

Använd scrollhjulet i mitten för att rulla och klicka.

Hotspots Background

Rullstaven

Programmerbar knappar

Scrollhjul

Komma igång

01

Placera ditt tangentbord rätt

Placera RollerMouse mellan dig och ditt tangentbord. Tangentbordets framkant ska vara parallell med rullstaven. Rikta in scrollhjulet mot mitten av tangentbordets bokstäver. (På de flesta tangentbord är detta mellan bokstäverna ”G” och ”H”.)

02

Anpassningar

Granska höjd och vinkel på ditt tangentbord och hitta det arrangemang som passar dig bäst. Ju planare handlederna kan jobba, desto bättre för kroppen. Om du tycker att tangentbordet är för lågt kan du höja det genom att infoga tangentbordsstöden.

03

Det var allt

Med dessa få steg är du redo att börja dra nytta av alla fördelar. Vi hoppas att du får stor glädje av att arbeta med din nya RollerMouse. När du har arbetat med din RollerMouse en liten stund kanske du vill justera markörens hastighet och precision, och hur hårt du ska klicka på rullstaven. Hur du gör detta beror på vilken RollerMouse du använder. Se mer i manualen för din produkt.

FAQ & felsökning

Användarmanualer

Programvara

Saknar du svar på ditt problem?

Vi är här för att hjälpa dig. Skicka din fråga till oss om du inte funnit svaret. Därefter blir du kontaktad av en av våra medarbetare på supporten.